Misiunea noastră

Suntem o comunitate dedicată mobilității urbane durabile, transportului în comun și infrastructurii adiacente.

Monitorizăm lucrări de infrastructură, licitații și proiecte din domeniul mobilității și ne implicăm în îmbunătățirea acestora interpelând și colaborând cu autoritățile de profil.

Promovăm concepte moderne, sustenabile, eficiente și ecologice din domeniul transporturilor și al mobilității, pentru a populariza importanța acestora în rândul publicului larg, prin prezența noastră constantă în online.

 

Asociația ”Metrou Ușor” este o organizație non guvernamentală ce a luat naștere la inițiativa echipei administrative a forumului Metrou Ușor, fiind construită în jurul tematicii acestuia și a domeniilor de interes ale membrilor forumului. Asociația are drept obiectiv principal îmbunătăţirea condiţiilor de transport public din România. Scopurile pe care Asociația și le propune sunt promovarea transportului public ecologic și oferirea de consultanţă pentru eficientizarea sistemelor de transport public din România.

Asociația își propune să desfășoare următoarele activităţi:

Interfața dintre Asociație și publicul larg o reprezintă sub-forumul dedicat de pe Forumul Metrou Ușor.

La baza Asociației stă statutul acesteia.

Astfel organizați, milităm pentru îmbunătățirea transportului public și a infrastructurii urbane adiacente din România prin luări de poziție, sugestii și proiecte remise către autoritățile responsabile. Puteți consulta o listă cu asemenea activități, aici. În același timp, dorim să contribuim la o mai bună informare a publicului larg în domeniile noastre de interes, prin forumul nostru, pagina de Facebook si canalul Youtube. Nu în ultimul rând, dorim ca publicul larg să conștientizeze importanța unui transport public eficient, precum și a unei infrastructuri dedicate bine puse la punct pentru descongestionarea traficului din orașe precum și pentru protecția mediului.

Asociația „Metrou Ușor” - pentru un transport în comun civilizat și o mobilitate urbană dezvoltată!

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”